søndag 14. juni 2009

Trinn 3: God cellefunksjon - Topp 8 trinn for å sikre optimal helse

Tilskudd: CoQu10

95% av energien i cellene våre produseres fra strukturer i celler kalt mitochondria.
Coenzyme Q10 er innlemmet i mitochondriaen av cellene der det forenkler transformasjon av fett og sukker til energi. En stor andel av vitenskapelig dokumentasjon viser at CoQ10s evne til å gjenopprette funksjon i mitrokondrien har en dyp effekt på vår generelle helsetilstand.



Når CoQ10 nivåene minsker blir cellenes mulighet til å bære selv grunnleggende metabolske funksjoner svekket. Cellene har et høyt energibehov, og mange kliniske studier har undersøkt effekten av CoQ10 på hjertet. Effekten har vært vist i studier når CoQ10 ble brukt for hjerte-problemer og forskere har også funnet ut at CoQ10 gir fordeler til andre organer hvor cellene krever et høyt nivå av energi i metabolismen, som hjernen og nyrene
CoQ10 og statiner.
En grunn til at flere mennesker tar tilskudd med coenzyme Q10 nå enn noen gang før er den økte bevisstheten om at "statin" stoffer (som brukes for å senke LDL og Kolesterol) tapper kroppen for CoQ10. Normal aldring resulterer i en enda større reduksjon i CoQ10 enn det som forårsakes av statiner. Mens statin stoffene har vist seg å redusere blod plasma nivåene av CoQ10 med 40%, viser det seg at aldringsprosessen kan redusere CoQ10 nivåer i hjertet muskelens vegger med 72%.
Ta riktig form av CoQ10
Når det gjelder å oppnå optimale nivåer handler det ikke om hvor mye CoQ10 du svelge, men hvor mye du absorbere. I de senere år har nye leveringssystemer aktivert mer CoQ10 i å transporteres inn i blodet. At disse klarer å levere en støøre andel er avgjørende, da vitenskapelige studier viser at høyere CoQ10 blod nivåer gir svært gode resultater på helsetilstanden din.
Forskere er enige om at coenzyme Q10 gir gunstige effekter på hjertet, hjernen , nyrer og annet muskelvev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

web tracker