lørdag 13. juni 2009

Trinn 2: Omega 3 fettsyrer - Topp 8 trinn for å sikre optimal helse

Tilskudd: Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer fra kaldtvanns fisk har fått en enorm mengde god publisitet. En grunn er at det har vært flere vitenskapelige studier som dokumenterer at fiskeolje har flere helsemessige fordeler enn kanskje noe annet næringsmiddel.

Kommersiell fiskeolje kommer i et bredt spekter av renhet og doseringer. Ved vurdering av sikkerhet og styrken av fiskeolje, bør følgende tre faktorer vurderes:

  1. Stabilitet: fiskeolje kan lett bli harsk, så en måling av oxidative biprodkter er et avgjørende skritt for å sikre at fiskeoljen du svelger er fersk.
  2. Renheten: kaldtvannsfisk er rik på EPA / DHA, men er ofte forurenset med forurensing som PCB, kvikksølv og arsenik. Fiskeolje du svelger bør gå gjennom rense prosesser som er nødvendig for å forsikre at nivåene av disse stoffene er ufarlige.
  3. EPA-DHA konsistens: Den primære aktive ingredienser i fiskeolje er eicosapentaenoic acid (EPA) og docosahexaenoic acid (DHA). Korrekt merking av produktet er viktig for å sikre at mna inntar riktige mengder av EPA / DHA.

Tillegg av sesamfrø lignans til fiskeolje forbedrer fiskeoljens fordelaktige påvirkning. Når fett er fortært, blir det brutt ned til forbindelser som enten fremmer eller undertrykker provoserende reaksjoner. Spesialiserte enzymer i kroppen bestemmer hvilken provoserende vei fettet vil følge. Sesamfrø lignans hemmer et farlig enzym (delta-5 desaturase) som fører DGLA (di homogamma linolenic acid) som skal konverteres til arachidonic acid, en forløper til giftige provoserende faktorer som kan påvirke prostakjertelen og leukotrienes.

Les mer!

Trinn 1: Multivitamineraler - Topp 8 trinn for å sikre optimal helse



Tilskudd: Multivitamineraler

En overflod av publisert vitenskapelig forskning viser at mange av de vanlige helseproblemene knyttet til økt alder har en korrelasjon til mangel på spesifikke næringsstoffer i dietten.
Tatt i betraktning at kosttilskudd er tilgjengelige for å beskytte mot disse manglene er det å betrakte som personlig uaktsomhet hvis man ikke i det minste tar sine grunnleggende daglige vitaminer og mineraler.


Få leger i USA er i dag klar over hvor sjokkerende mange amerikanerne som har essensielle mangler på næringsstoffer. De fleste amerikanere ikke klarer å få selv den minste mengden vitaminer i sine dietter som det medisinske etablissement(FDA) selv sier er nødvendig. For eksempel, mange amerikanere supplere med rundt 400 mg av vitamin E for å få tak i det de mener er de optimale antioksidantegenskapene av dette næringsstoffet. Men den føderale regjeringen sier at bare 12 mg vitamin E er nødvendig. Respekterte American Journal of Clinical Nutrition sier at 93% av amerikanske menn og 96% av amerikanske kvinner ikke engang får i seg den føderale regjeringens anbefalte 12 mg vitamin E i sine dietter! Dette betyr at nesten alle amerikanere som ikke klarer å legge vitamin tilskudd til sine dietter er i alvorlig fare for vitamin E mangel.

Hvor farlig er det å være mangelfull i vitamin E?
I november 2006 ble den største studien hittil hvor man bruker blod nivåer av vitamin E (alpha-tocopherol) som markør for vitamin E status publisert i American Journal of Clinical Nutrition #10. Hensikten med denne studien var å relatere grunnleggende vitamin E nivåer med spesifikke dødsårsaker og total dødelighet med en oppfølging over en 19-årsperiode. Det var 29.000 kandidater opprinnelig registrert og 13.380 dødsfall tilgjengelig for analysis. Studiens resultater viste en signifikant reduksjon i total dødelighet i de med høyest blod nivåer av vitamin E. Basert på disse statistikkene, ble en leder publisert i samme tidsskrift hvor det ble satt spørsmåltegn ved hvorfor leger stadig betviler betydningen av vitamin E tilskudd? Artikkelene satte også fokus på å finne den riktige mengden E-vitamin som et menneske trenger. Ved å analysere detaljene for denne store menneskelige studien, fastslo lederen at mengden av dette næringsstoffet som er nødvendig for å oppnå optimale resultater bare kunne oppnås med kosttilskudd.

Vitamin E mangel akselererer alders-relatert helseproblemer, hvor man ser at mange fysiologiske funksjoner etter hvert som man blir eldre. I 2008 utgaven av Journal for Medical Association den 23. januar , ble resultatene fra en studie som målte vitamin E nivåer i personer på 65 år og eldre publisert. Resultatene viste at de med lavest blod nivåer av vitamin E var 60 % mer sannsynlig å lide av fysisk nedgang over en tre års oppfølgingsperiode. Studiens forfattere konkluderte: "Disse resultatene gir empirisk belegg for at en lav serum konsentrasjon av vitamin E er assosiert med påfølgende nedgang i fysisk funksjon blant eldre voksne."

Vitamin E er bare ett av mange manglende næringsstoffer. Dessverre vil de fleste dietter ikke gi selv de minste mengder næringsstoffer selv i henhold til det laveste daglige inntaket som den amerikanske regjeringen anbefaler. Som følge lider amerikanerne av mangled på viktige næringsstoffer som magnesium, krom, vitamin B6 og vitamin D. Heldigvis er det i USA lett å få potente doser av disse grunnleggende næringsstoffer i høy styrke og også i multivitamin form.

Antioksidanter, vitaminer, mineraler og helse
Til tross for konstant media oppmerksomhet rettet mot forbrukere av regjeringen, helse-etater og private organisasjoner, spiser de fleste amerikanere fortsatt ikke nok frukt og grønnsaker hver dag. Stadig forteller forskere at amerikanerne at de må konsumere frukt og grønt, i tillegg til antioksidant vitaminer, for å unngå en rekke alders-relaterte problemer.

F.eks viser overraskende ny forskning at unike polyfenoler som finnes i kakao gir et bredt spekter av fordeler for blodårene våre. Cocoa polyfenoler er klinisk bevist at de ikke bare støtter sunne insulin nivåer, men de fremmer sunne HDL nivå og regulerer LDL oksidering, og hjelper med å opprettholde allerede normalt blodtrykk og arterial blodstrøm ved å gjenopprette endothelial funksjon.

Høyt doserte vitaminer, mineraler og aminosyrer tilskudd danner grunnlaget for et helhetlig forebyggende helse program.

Mer om de individuelle egenskapene til vitaminer, antioksidanter og mineraler kommer i egne innlegg.
Les mer!

Hvem er Life Extension?


The Life Extension Foundation er en ideell organisasjon, som har langsiktige mål om å øke den radikale forlengelse av den sunne menneskelige livssyklus.

I arbeidet med å kontrollere aldring, er deres mål å utvikle metoder for å kunne kontrollere aldringsprosessen.

The Life Extension Foundation ble offisielt stiftet i 1980, men gründerne har vært involvert i antiaging forskning siden 1960-tallet.

The Life Extension Foundation er den største organisasjon som fokuserer på å etterforske enhver metode for å forlenge sunnest mulig menneskelig levetid. Når de søker metoder for treg aldring og forhindring av sykdom, avdekker Stiftelsen ofte potensial terapi for å behandle degenerative sykdommer av aldring som Alzheimers og Parkinson's sykdom, kreft, slag, macular degenerasjon, etc.

Life Extension Foundation i Europa
Siden 1997 har Lifecare jobbet som europeisk representant i Life Extension Foundation, som tilbyr produktene, tilbudene og service til retail kunder og medlemmer over hele Europa. Alle bestillinger og medlems henvendelser fra europeiske kunder håndteres med full diskresjon ved vår vennlige og profesjonelle personal på kontor-og lagerlokaler. Vårt salgskontor ligger i Luxemburg. Shipping blir ivaretatt gjennom vår logistikk og lagerstyring i Storbritannia får å få den raskeste og laveste fraktpriser, som en utvidet tjeneste til alle europeiske kunder av Life Extension Foundation.
Les mer!

8 trinn for å sikre optimal helse


Denne artikkelen er basert på Life Extension sitt 10 trinns program for optimal helse. Informasjon om Life Extension kommer i neste innlegg før vi går igang med selve programmet.

Programmet er lagd for å forenkle alle de helsemessige kravene som forbrukere bombarderes på daglig basis med. Å velge hvilke kosttilskudd man skal ta kan derfor være en virkelig skremmende oppgave. Derfor videreformidler jeg listen til Life Extension over de 8(programmet er egentlig på 10 trinn, men jeg har kuttet de siste to da det ble for vanskelige å oversette disse) trinnene for å optimalisere å forebygge sin egen helse, basert på en nøye gjennomgang av vitenskapelig litteratur.

Når de satte sammen sin liste over de topp ti viktigste trinnene for å oppnå optimal helse, er den viktigste faktoren de har tatt hensyn til en overvekt av vitenskapelig dokumentasjon som bekrefter de helsemessige fordelene ved et bestemt næringsinnhold.

Life Extension gir denne Top Ten listen til sine medlemmer som en grunnleggende veiledning for å hjelpe de med å lage sin egen helsekost plan.

De anbefaler sine medlemmer å ringe sine gratis(US) rådgivere ved 1-800-226-2370 og konsultere disse som er eksperter innen ernæring, homoepatiske leger, og generelt helsepersonell som gjerne samarbeider med deg i å utvikle en tilpasset diett basert på din individuelle helseprofil. Denne tjenesten er levert gratis til Life Extension medlemmer.

Jeg anbefaler alle å å konsultere sin fastlege eller en ernæringsterapaut i forkant av at man starter på noen helsekostprodukter. Som i alle bransjer finnes det useriøse aktører men følger man mine linker så er alle disse til det jeg oppfatter som seriøse aktører som vektlegger dokumentasjon og forskning for å trygge vår helse.
For å se alle 10 trinn på sitt opprinnelige språk (engelsk) kan dere følge denne linken:
Utdrag av første 8 trinnene blir publisert på denne blogen på norsk
Les mer!
 

web tracker