lørdag 13. juni 2009

8 trinn for å sikre optimal helse


Denne artikkelen er basert på Life Extension sitt 10 trinns program for optimal helse. Informasjon om Life Extension kommer i neste innlegg før vi går igang med selve programmet.

Programmet er lagd for å forenkle alle de helsemessige kravene som forbrukere bombarderes på daglig basis med. Å velge hvilke kosttilskudd man skal ta kan derfor være en virkelig skremmende oppgave. Derfor videreformidler jeg listen til Life Extension over de 8(programmet er egentlig på 10 trinn, men jeg har kuttet de siste to da det ble for vanskelige å oversette disse) trinnene for å optimalisere å forebygge sin egen helse, basert på en nøye gjennomgang av vitenskapelig litteratur.

Når de satte sammen sin liste over de topp ti viktigste trinnene for å oppnå optimal helse, er den viktigste faktoren de har tatt hensyn til en overvekt av vitenskapelig dokumentasjon som bekrefter de helsemessige fordelene ved et bestemt næringsinnhold.

Life Extension gir denne Top Ten listen til sine medlemmer som en grunnleggende veiledning for å hjelpe de med å lage sin egen helsekost plan.

De anbefaler sine medlemmer å ringe sine gratis(US) rådgivere ved 1-800-226-2370 og konsultere disse som er eksperter innen ernæring, homoepatiske leger, og generelt helsepersonell som gjerne samarbeider med deg i å utvikle en tilpasset diett basert på din individuelle helseprofil. Denne tjenesten er levert gratis til Life Extension medlemmer.

Jeg anbefaler alle å å konsultere sin fastlege eller en ernæringsterapaut i forkant av at man starter på noen helsekostprodukter. Som i alle bransjer finnes det useriøse aktører men følger man mine linker så er alle disse til det jeg oppfatter som seriøse aktører som vektlegger dokumentasjon og forskning for å trygge vår helse.
For å se alle 10 trinn på sitt opprinnelige språk (engelsk) kan dere følge denne linken:
Utdrag av første 8 trinnene blir publisert på denne blogen på norsk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

web tracker