lørdag 13. juni 2009

Hvem er Life Extension?


The Life Extension Foundation er en ideell organisasjon, som har langsiktige mål om å øke den radikale forlengelse av den sunne menneskelige livssyklus.

I arbeidet med å kontrollere aldring, er deres mål å utvikle metoder for å kunne kontrollere aldringsprosessen.

The Life Extension Foundation ble offisielt stiftet i 1980, men gründerne har vært involvert i antiaging forskning siden 1960-tallet.

The Life Extension Foundation er den største organisasjon som fokuserer på å etterforske enhver metode for å forlenge sunnest mulig menneskelig levetid. Når de søker metoder for treg aldring og forhindring av sykdom, avdekker Stiftelsen ofte potensial terapi for å behandle degenerative sykdommer av aldring som Alzheimers og Parkinson's sykdom, kreft, slag, macular degenerasjon, etc.

Life Extension Foundation i Europa
Siden 1997 har Lifecare jobbet som europeisk representant i Life Extension Foundation, som tilbyr produktene, tilbudene og service til retail kunder og medlemmer over hele Europa. Alle bestillinger og medlems henvendelser fra europeiske kunder håndteres med full diskresjon ved vår vennlige og profesjonelle personal på kontor-og lagerlokaler. Vårt salgskontor ligger i Luxemburg. Shipping blir ivaretatt gjennom vår logistikk og lagerstyring i Storbritannia får å få den raskeste og laveste fraktpriser, som en utvidet tjeneste til alle europeiske kunder av Life Extension Foundation.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

web tracker