tirsdag 16. juni 2009

Trinn 7A: Prostatahelse (kun for menn) - Topp trinn for å sikre optimal helse


Tilskudd: Dvergpalme ekstrakt, Boron, Neslerot ekstrakt, Lycopene

En stor prosentandel av menn i alderen 35 og over lider av prostataplager og prostatakreft. En del næringstoffer inneholder de mest vitenskapelig bekreftede stoffene for å beskytte prostatakjertelen og opprettholde en sunn funksjon.
Neslerot ekstrakt (Urtica dioica). Testosterone konverterer til estrogen i høyere nivåer enn før ettersom menn eldres. Prostata cellene er følsomme effekten av østrogen vekst. Neslerot hjelper med å støtte prostata cellene mot overvekt av østrogen.
Dvergpalme ekstrakt. En rekke vanlige biologiske hendelser hos aldrende menn påvirker prostatafunksjonen og struktur. Dvergpalme har vist seg å forstyrre DHT aktivitet i prostata, hjelper med å støtte normal urinflyt og hjelpe med å kontrollere provoserende handlinger i prostatakjertelen.
Boron. Dette mineralet beskytter bein og har vist seg å hemme heving av PSA, mest trolig ved å beskytte mot protein-nedbrytende enzymer i prostatakjertelen.
Lycopene. Dette carotenoidet som vanligvis forbindes med tomatsaus bidrar til å opprettholde en sunn funksjon av DNA genet i prostata cellene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

web tracker